Izvor:
23.12.2019 u 09:00
0

SJAJAN VIKEND ZA SRPSKE REPREZENTATIVCE: Orlovi postigli odlične rezultate! (FOTO)

Sa­mo ta­ko na­sta­vi­te – Ofa­n­zi­v­ni tan­dem i ka­pi­ten Sr­bi­je da­va­li go­lo­ve i asi­sti­ra­li, dok je sja­j­ni go­l­man od­bra­nio pe­nal pro­tiv Lio­na za ve­li­ki bod Remsa.

Ka­kav vi­ke­nd za sr­p­ske re­pre­zen­ta­ti­v­ce! Sve je po­če­lo mae­stral­nim go­lom Ale­k­san­dra Ko­la­ro­va u me­ču pro­tiv Fjo­ren­ti­ne, na­sta­vi­lo se po­go­t­kom Mi­tro­vi­ća, asi­ste­n­ci­jom Ra­do­nji­ća i od­bra­nje­nim pe­na­lom Ra­j­ko­vi­ća i za­vr­ši­lo ma­gi­jom Ta­di­ća.

SRBIN UNIŠTIO LEJKERSE: Nikola Jokić i Denver Nagetsi POKIDALI najbolji tim Zapada! (FOTO, VIDEO)

U pe­tak je ka­pi­ten Sr­bi­je na­go­ve­stio da bi ovo mo­gao da bu­de vi­ke­nd u ko­jem će na­ši igra­či ima­ti za­pa­že­nu ulo­gu! I bi to. Ko­la­rov je mae­stral­no po­go­dio gol iz slo­bod­nog uda­rac s ne­što vi­še od 20 me­ta­ra. Na­red­ni dan po­čeo je sja­j­no za Ale­k­san­dar Mi­tro­vi­ća. Na­pa­dač „or­lo­va“ dao je pr­vi gol u ve­li­koj po­be­di Fu­la­ma nad Li­d­som (2:1). Su­bo­ta ve­če pro­te­kla je u zna­ku zlat­nog sr­p­skog go­l­ma­na s No­vog Ze­lan­da. Pre­drag Ra­j­ko­vić od­bra­nio je pe­nal pri re­zu­l­ta­ta 1:1 i ti­me do­neo bod svom Re­m­su u me­ču s Lio­nom.

Kad sa­mo već kod Fra­n­cu­ske, vre­di ista­ći i no­vu sja­j­nu igru Ne­ma­nje Ra­do­nji­ća, ko­ji je ko­na­č­no do­bio šan­su da odi­gra svih 90 mi­nu­ta. Mla­di sr­p­ski fu­d­ba­ler asi­sti­rao je Pa­jeu za tre­ći po­go­dak Ma­r­se­lja pro­tiv Ni­ma (3:1). Sve bo­lje igra Ra­do­njić i ne ču­di uo­p­šte što po­la­ko pos­ta­je jed­na od glav­nih ka­ri­ka u ti­mu sa Azu­r­ne oba­le.

Na­j­bo­lji fu­d­ba­ler Sr­bi­je za 2019. go­di­nu na­sta­vio je sa sja­j­nim igra­ma. Aja­ks je uni­štio Den Hag sa 6:1, a Du­šan Ta­dić je pos­ti­gao gol i za­be­le­žio asi­ste­n­ci­ju. To je bio osmi nje­gov po­go­dak i 13. asi­ste­n­ci­ja u ho­lan­d­skoj li­gi.

Ne­ka sa­mo ova­ko na­sta­ve, br­zo će mart i ba­raž s No­r­ve­škom.

An­dri­ja Pa­vlo­vić pos­ti­gao je gol, ali to je osta­lo u se­n­ci no­vog neu­spe­ha Apoe­la u li­gi. Slav­ni klub iz Ni­ko­zi­je po­ra­žen je od AEL Li­ma­so­la sa 2:1. Po­ve­li su pla­vo-žu­ti go­lom Pa­vlo­vi­ća po­če­t­kom dru­gog po­lu­vre­me­na, a on­da je usle­dio pot­pu­ni šok.

Te­k­še­ri­ja i Ma­me su sa dva go­la za 15 mi­nu­ta sru­ši­li ša­m­pio­na i do­šli do ve­li­ke po­be­de.

Izvor: Kurir.rs
Foto: EPA


PROČITAJTE JOŠ I OVO:

CECA PAKUJE KOFERE: Sa sestrom Lidijom odlazi na Kipar! (FOTO)

HOROSKOP ZA PONEDELJAK Vodolije, potrebna vam je lakša dijeta! Ribe, vreme je da se opustite! (FOTO)

ODZVONILO SPONZORUŠAMA Sofija bodrila Luku na utakmici, pa slavili njegov rođendan!

ISTRAGA MASAKRA U JABUKOVCU: Maja puštena iz pritvora! Pernić bio uračunljiv u trenutku ubistva! (FOTO)

NADA TOPČAGIĆ DALA PONUDU U "GLAMURU" Ko donese dokaz da se zovem Senada dobija svo moje bogatstvo (VIDEO)

SJAJAN VIKEND ZA SRPSKE REPREZENTATIVCE: Orlovi postigli odlične rezultate! (FOTO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter