Izvor:
10.05.2016 u 18:30
0

POJAČANJE U BAJERNU: Mats Humels stigao u Minhen

Kapiten Borusije iz Dortmunda Mats Humels potpisao je petogodišnji ugovor sa Bajernom, saopšteno je danas na sajtu minhenskog kluba.

Humels se na taj način posle osam godina vraća u klub gde je zapoceo karijeru.

– Prezadovoljni smo što se Mats odlučio za prelazak u Bajern. Njegovim dolaskom povećali smo kvalitet tima – izjavio je funkcioner Bajerna Karl-Hajnc Rumenige.

Ranije danas, nemački magazin Bild objavio je da je Bajern za povratak Humelsa izdvojio 38 miliona evra.

Humels je dete Bajerna, ali nije dobio šansu u prvom timu, posle čega je prešao među "milionere" i postao jedan od najcenjenijih defanzivaca na svetu.

Ovaj 27-godišnji fudbaler je sa Borusijom osvojio dve titule Bundeslige, nacionalni kup i Superkup Nemačke.

Za reprezentaciju Nemačke odigrao je 46 utakmica i dao četiri gola, a bio je deo tima koji je došao do titule prvaka sveta na šampionatu u Brazilu.

U istom danu, šampion Nemačke doveo je i Renata Sančesa iz Benfike u transferu vrednom 35 miliona evra.

Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter