Izvor:
18.11.2016 u 02:30
0

Traži pojačanja: Murinjo nezadovoljan Ibrahimovićem dovodi napadača Reala!

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo urgirao je kod uprave kluba da mu na zimu dovede fudbalera madridskog Reala Džejmsa Rodrigeza.

Veza transferu, piše španski list Don Balon, biće ugledni menadžer Žož Mendeš koji zastupa Murinja i kolumbijskog fudbalera.

Rodrigez želi da ide iz Reala jer je nezadovoljan minutažom i platom, nakon što je odbijen da ima ista primanja kao Serhio Ramos i Geret Bejl, a Junajted će mu to sigurno omogućiti.

Preostalo je još da se dva kluba dogovore, a Murinjo je zatražio da posao odradi potpredsednik i glavni operativac Junajteda Ed Vudvord.

Junajted je spreman da ponudi 40 miliona evra, a u trci za Rodrigeza su još Čelsi, Arsenal i Pari Sen Žermen.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter