Izvor:
21.11.2016 u 22:42
0

Stiže pojačanje: Zvezda dovodi štopera koga je Partizan jurio u više navrata!

edan od onih koji bi mogao da završi na Marakani jeste bugarski internacionalac Nikolaj Bodurov, koji je trenutno slobodan igrač, posle odlaska iz Fulama.

Čovek koji je nekoliko prelaznih rokova bio ”tiha patnja” čelnika Partizana.

Bodurov je čak želeo da dođe u Humsku, ali se Liteks i crno-beli nisu dogovorili oko novca. Od tada, Bodurov je igrao za Midtjiland i Fulam.

Ne bi bilo čudno ukoliko bi završio na Marakani. Niti prvi put da želja jednog večitog rivala završi u taboru drugog, a poslednji primer je svakako Sedrik Gogua.

Zvezdi bi u prilog išlo i to što je Bodurov slobodan igrač, tako da ne bi morali da plaćaju obeštećenje. Zanimljivo, Bugarina su na igrici ”Football manager” uvrstili u idealnu postavu fudbalera koje bi trebalo dovesti 2017. godine, a koji nemaju ugovor.

Podsetimo, Zvezda trenutno na poziciji štopera ima Lukovića, koji se povredio, Rendulića, Fibela koji će verovatno otići u januaru i Le Taleka koji pokriva tu poziciju kao vezni fudbaler.

Telegraf.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter