Izvor:
23.11.2016 u 18:52
0

ZA DLAKU: Fudbaler Lestera uništio skupoceni automobil i jedva izbegao smrt u stravičom sudaru!

Fudbaler Lestera, Džefri Šlup, imao je više sreće nego pameti, kada je ostao netaknut u stravičnom udesu koji je doživeo.

Reprezentativac Gane je potpuno uništio svoj Lamborgini vredan 190.000 funti kada je izleteo s puta i zakucao se u drvo.

Na svu sreću on je iz toga izašao bez ogrebotine, ali izgleda da to što se izvukao sa ivice pogibije, uopšte nije uticalo na očigledno bahatog fudbalera.

Jedan od ljudi koji su se zatekli na mestu nesreće posvedočio je da je Šlup policajcima i radnicima hitne pomoći saopštio "mrtav 'ladan":

– Ne opterećujem se. Odvešću auto na popravku, pa imam tri ista takva automobila.

Zaista neverovatno, s obzirom na to šta je preživeo samo desetak minuta ranije, a fotografije sa mesta zločina zaista pokazuju koliko je imao sreće.

Podsećamo da su igrači Lestera koji su prošle godine osvojili titulu šampiona Premijer lige, dobili na poklon BMW i8 koji vrede oko 150.000 funti svaki.

Espreso.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter