Izvor:
23.11.2016 u 20:53
0

SMENA: Bivši trener Zvezde i Vojvodine preuzeo ekipu Radnika!

Čelnici Radnika iz Surdulice smenili su Neška Milovanovića i na njegovo mesto postavili novog trenera Milorada Kosanovića, ali doskorašnji šef stručnog štaba se ne miri sa ovakvom odlukom.

Radnik je uz Novi Pazar klub sa najviše promena trenera ove sezone. Pripremni period i prvih sedam kola Surduličane je vodio Goran Lazarević, a od devetog kola Neško Milovanović.

Iskusni stručnjak odlučio je da prihvati ponudu Radnika i oproba se u sredini koja je u poslednje dve godine najpoznatija po rezultatima fudbalskog kluba.

– Napravio sam nešto sa Novim Pazarom i Borcem, možda ću uspeti i sa Radnikom. Malo je vremena do kraja jeseni, ali probaću da uradim najbolje. Za mene je izazov da za tri nedelje pokušam da podignem nivo igre i rezultata. Igrački, moj novi klub nije slabiji od većine bolje plasiranih rivala.

Sportski žurnal
Foto: Facebook/FK Radnik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter