Izvor:
23.11.2016 u 21:57
0

KUP SRBIJE: Partizan gostuje na krovu, Zvezda čeka Mladost iz Lučana

Poznato je ko će na koga u nastavku takmičenja za Kup Srbije! U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održan je žreb kojim su određeni parovi četvrtfinala, a utisak je da su Crvena zvezda i Vojvodina prošli bolje od Partizana. I beogradski i novosadski crveno-beli kod kuće dočekuju sve rivale (Mladost Lučani i Borac Čačak), dok će crno-beli morati u goste Voždovcu.

Parovi četvrtfinala:

Vojvodina – Borac Čačak
Crvena zvezda – Mladost Lučani
Voždovac – Partizan
Sloboda – Čukarički

Utakmice četvrtfinala na programu su 5. aprila naredne godine. Prve utakmice polufinala zakazane su za 26. istog meseca, a revanši 10. maja. Konačno, bitka za trofej biće održana 27. maja. Stadion domaćin biće određen kasnije.

Mocartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter