Izvor:
24.11.2016 u 18:43
0

NA CENI: Štopera Partizana traži višestruki šampion Evrope!

Najtrofejniji italijanski klub Juventus zainteresovan za mladog štopera Partizana Nikolu Milenkovića. To je izjavio napadač ‘parnog valjka’ Valeri Božinov kog su navodno kontaktirali iz ‘stare dame’. Ipak, supertalentovani fudbaler ne želi još uvek da napušta Humsku.

– Mlad sam, naravno da prija kada se vaše ime dovodi u vezu s klubom kakav je Juventus, ali fokusiran sam samo na Partizan – rekao je Milenković

– Još je rano da razmišljam o inostranstvu. Prvo želim da osvojim titulu s Partizanom i da igram grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Kad dođe vreme za odlazak, hoću samo da idem u klub gde ću igrati od početka, a ne gde ću da grejem klupu – zaključio je dvadesetogodišnji štoper.

Hotsport
Foto:Facebook/FK Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter