Izvor:
11.05.2016 u 15:24
0

POSLE PRVE TITULE: Lester želi da zadrži Ranijerija

ranijeri

Uprava Lestera ponudiće novi ugovor menadžeru Klaudiju Ranijeriju posle senzacionalnog osvajanje titule Premijer lige.

Italijanski stručnjak doneo je "lisicama" prvu titulu šampiona Engleske u istoriji kluba, a čelnici Lestera imaju nameru da učvrste njegovu poziciju iako mu ugovor ističe za dve godine.

– Na kraju sezone dogovorićemo se sa Klaudijom. Nije u redu sada da pričamo o tome jer traje prvenstvo, a kada pričamo nas dvoje uglavnom su to dugi razgovori. Volim kada su ljudi zadovoljni i uživaju na poslu – rekao je potpredsednik kluba Ajivat Srivadhanaprabha.

Lester želi da "blindira" Ranijerija nakon što se u poslednje vreme povezuje sa reprezentacijom Italije, što je potvrdio i predsednik tamošnjeg Saveza Karlo Tavekio.

Pored toga, čelnici planiraju da ostave kompletnu šampionsku generaciju, uključujući i najveće zvezde Rijada Mareza i Džejmija Vardija, iako su brojni evropski klubovi pokazali interesovanje.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/TRT World

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter