Izvor:
11.05.2016 u 20:19
0

TERZIĆ ŽELI PROMENE: Zahtevaće ukidanje plej-ofa i više stranaca u ligi

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da će klub uputiti zahtev da se promeni sistem takmičenja u Superligi i ukine plej-of uoči kojeg se "polove" bodovi.

– Takmičenje je nakaradno. Na jedan način je devalvirana energija i vreme koje se utroši posle 30 utakmica. Čitava ideja je nesportska i učinićemo sve da se to pravilo ukine. Samo dve zemlje od 54 u Evropi igraju tako – rekao je Terzić na stadionu Rajko Mitić.

Uporedo, Terzić je izrazio želju da se poveća broj stranaca u Superligi, nakon što to pravo u protokolu za meč imaju četvorica fudbalera iz inostranstva i dvojica iz bivše Jugoslavije.

– Ako idemo ka Evropskoj uniji, onda bi trebalo i tih pravila da se pridržavamo. Pokrenućemo inicijativu – naveo je Terzić.

On je najavio na leto dolazak tri kvalitetna stranca, čak bolja i skuplja u odnosu na prethodne dolaske.

– Na putu smo da do 13. juna završimo najveći deo zacrtanog u prelaznom roku. Sigurno je da niko od najboljih igrača neće otići, osim u slučaju fantastične ponude i situacije koju trener Božović proceni. Bićemo igrački kvalitetniji nego u ovoj sezoni – poručio je Terzić i kao glavni cilj označio plasman u Ligu šampiona u naredne tri godine.

Tanjug
Foto: Facebook/Zvezdan Terzic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter