Izvor:
04.12.2016 u 14:07
0

NE MOŽE NOĆIMA DA ZASPI: Proslavljenom srpskom fudbaleru preminuli prijatelji u avionskoj nesreći u KOLUMBIJI! (FOTO)

– Trebaće mi još dosta vremena da se oporavim od tog strašnog događaja jer sam poznavao veći deo tima – priča Rambo Petković, zvezda brazilskog fudbala.

Pogibija gotovo celog fudbalskog tima Šapekoensea posle teške avionske nesreće u brdima Kolumbije duboko je pogodila i našeg proslavljenog fudbalera Dejana – Ramba Petkovića, koji je karijeru izgradio u Brazilu.

Legendarni Peto, idol mnogih Južnoamerikanaca, u razgovoru za "Blic" otkriva da je poznavao veći deo tima i priznaje da će mu biti potrebno mnogo vremena da se oporavi.

– Kada sam čuo za nesreću, pao mi je mrak na oči. Putovao sam za Srbiju iz Brazila tog kobnog dana. Za tragediju sam saznao na presedanju u Frankfurtu, a kada sam pročitao vest na telefonu, pretrnuo sam momentalno. Odjednom mi se slošilo. Te noći nisam mogao da zaspim – počinje priču Rambo i nastavlja:

– Svaka nesreća je strašna, ali kada se to desi ljudima koje poznaješ i s kojima si do juče sarađivao, onda mnogo boli. Nekoliko dana kasnije uspevam nekako da kontrolišem emocije, ali tog trenutka nisam znao šta da kažem, kako da se ponašam… Osećao sam se istrošeno. Ne želim da posebno izdvajam nekoga jer su za mene svi oni heroji. Znali smo se pošto smo iz fudbalskog sveta, protiv mnogih sam se borio i na terenu. Fudbal nas je spojio, ali i razdvojio. Život ide dalje, ali stvarno nije lako. Tek kada se ovako nešto desi, čoveku se promene vrednosti i prioriteti života – nastavlja Rambo u dahu.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter