Izvor:
12.12.2016 u 18:11
0

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ o svom DETINJSTVU: Bio sam okružen imigrantima iz Jugoslavije i stalno gladan!

Švedski fudbaler poreklom sa naših prostora Zlatan Ibrahimović u više navrata je isticao kako ga život nije mazio, kao i da je imao teško odrastanje.

Trenutno sa porodicom uživa u luksuznoj vili u Mančesteru i ima skupoceni vozni park na kojem mu mnogi zavide.

Zlatan Ibrahimović, čiji je život protkan brojnim kontroverzama i bahatim postupcima, u biografiji je otkrio i svoju drugu stranu i podelio sa javnošću detalje iz rane mladosti.

"Moje detinjstvo je bilo veoma teško, odrastao sam u imigrantskom naselju u Malmeu, na jugu Švedske, u nametnutom okruženju siromašnih imigranata iz Jugoslavije, Somalije, Turske i Poljske. Moji roditelji nisu mi mnogo pomagali, a retko bi pokazivali osećanja. Bili smo strašno siromašni, ništa nismo mogli sebi da priuštimo. Frižider je konstantno bio prazan, sećam se da sam neretko bio gladan", opisao je Zlatan Ibrahimović.

Zlatan je živeo sa rođenom sestrom Sanelom i sa dve polusestre u skromnom stanu na četvrtom spratu. Tu je bio i njegov bratanac Aleksandar, te otac Šefik i majka Jurka. Otac mu je radio kao domar u jednoj zgradi, ali je bio sklon alkoholizmu. Majka je bila spremačica i radila je i po 14 sati kako bi zaradila za koru hleba. Jedna Zlatanova sestra počela je da se drogira, što je dodatno uzdrmalo porodicu Ibrahimović.

Zlatan danas bez problema iznosi detalje iz prošlosti, kaže da želi da utiče na sve one koji misle da su u beznadežnom položaju.

"Život ima i tamnije i svetlije strane, svako od nas može da se izbori za bolju budućnost", tvrdi Ibrahimović.

Krir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter