Izvor:
12.12.2016 u 18:27
0

Procurela naslovna strana Frans Fudbala: Pre vremena otkriveno ko će osvojiti zlatnu loptu, RONALDO ili MESI! (foto)

Verovatno nije ni bilo dileme.
Kao što se i pretpostavljalo poslednjih dana, a čak je i informacija ranije procurela u medijima, Kristijano je osvojio Zlatnu loptu i narednih godinu dana moći će da se ponosi titulom najboljeg fudbalera sveta.

On je i bio prvi favorit za osvajanje ove prestižne nagrade, posle izuzetno uspešne sezone i na klupskom i na reprezentativnom planu, koju je krunisao osvajanjem najvažnijih trofeja – Lige šampiona sa Realom i Evropskog prvenstva sa Portugalom.

U skladu sa najavama je čak i ofarbao kosu u zlatno čekajući zvaničnu potvrdu. Dileme više definitivno nema!

Na društvenim mrežama se već pojavila i slika naslovne strane časopisa Frans Fudbal, koji dodeljuje Zlatnu loptu, a na njoj je Kristijano Ronaldo, koji pozira sa ovim trofejom uz naslov da je osvajač nagrade za 2016. godinu upravo on.

Drugi je Lionel Mesi, a treći Antoan Grizman, čija je izjava takođe na naslovnici lista a u kojoj kaže ”Završio sam iza dva čudovišta”.

Ronaldo se ipak neće pojaviti na ceremoniji dodele Zlatne lopte, pošto je otputovao u Japan, gde će Real igrati za titulu prvaka sveta. Sudeći po poslednjoj fotografiji koju je objavio na Instagramu dobro je raspoložen.

Telegraf.rs
Foto: Twitter/ Mahri Madridistas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter