Izvor:
12.12.2016 u 20:02
0

Raosavljević utešio Delije: Grof ne ide nigde sa Marakane!

Blažo Raosavljević demantovao informacije da Božović odlazi iz Zvezde po završetku jesenjeg dela šampionata.

Sportski direktor Crvene Zvezde Blažo Raosavljević demantovao je da će trener Miodrag Božović napustiti klub po završetku prvog dela sezone, čime je potvrdio i prvobitnu informaciju koju smo dobili odmah posle prvog poziva Marakani.

Crvena zvezda ima trenera i on se zove Miodrag Bozović, sa kojim imamo ugovor do juna 2018. godine. Jedino o čemu razmišljamo u ovom trenutku je da pobedom u Surdulici završimo uspešnu jesenju sezonu – rekao je Raosavljević Tanjugu.

Pojedini mediji iz Srbije i Crne Gore preneli su da je Božović kovertirao ostavku i da će, posle utakmice sa Radnikom, koja je poslednja takmičarska u 2016. godini, održati vanrednu konferenciju za medije i objasniti razloge odlaska.

Crnogorski stručnjak na klupi crveno-belih je godinu i po dana, prošle sezone je na dominantan način osvojio titulu prvaka Srbije, ali se spekulisalo da bi mogao da ode zbog neuspešne jeseni u Evropi, konstantnih finansijskih problema Zvezde i celokupnog stanja u srpskom fudbalu.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter