Izvor:
27.12.2016 u 19:52
0

Zvezda hoće Grčkog Mesija, ali je skup: Postoji i B opcija! (video)

Crveno-beli se nadaju pojačanju iz Belgije.

Aruna Lukman je tek bio rezervna opcija Crvene zvezde, pošto je prethodno kao prioritet označen Sotiris Ninis iz belgijske Šarlroe, javlja Žurnal.

Večiti talenat grčkog fudbala je bio prva meta Zvezdinog rukovodstva, ali pošto su Belgijanci potraživali veliko obeštećenje, srpski šampion se preorijentisao na LukmanaArunu. Međutim, kako Nigerijac nije prošao lekarske preglede, u Zvezdi opet razmišljau o Ninisu.

Grk je ofanzivni vezista kojem su proricali veliku budućnost, ali nikada nije uspeo da ostvari karijeru kakva mu se predviđala. Kada se pojavio kao tinejdžer u Panatinaikosu, izgledalo je kao čudo od igrača, zbog čega mu je javnost dodelila nadimak Grčki Mesi. Drugi je najmlađi igrač u istoriji koji je obukao dres Panatinaikosa, najmlađi je kapiten slavnog kluba iz Atine, biran je za najboljeg maldog fudbalera Grčke.

Sa 22 godine je otišao u italijansku Seriju A – u Parmu – i tamo je počeo sunovrat Ninisove karijere. Stalni problemi s povredama, loša fizička sprema i žestoka konkurencija su sklonili Ninisa sa fudbalske mape, pa se vratio na pozajmicu u PAOK, potom opet igrao za Panatinaikos, da bi prošlog leta prešao u Šarlrou.

Belgijanci su ga zapamtili još dok je bio mladi talenat u Panatinaikosu kada je zablistao u jednom prijateljskom meču protiv njih, pošto je ušao u igru u drugom poluvremenu i potom dao jedan, a namestio tri gola. Ove jeseni je za popularne Zebre iz Šarlroe odigrao 13 utakmica i postigao dva gola.

Nije baš standardan u belgijskom timu, ali nije ni klasična rezerva pošto je devet mečeva počeo u startnih 11. Zato Šarlroa ne želi da odustane od obeštećenja koje je u ovom trenutku preveliko za Zvezdu. Na Marakani se nadaju da će Belgijanci spustiti cenu jer Ninisov ugovor ističe na kraju sezone.

Ako Šarlroa ne popusti, Zvezda će morati da traži i treću opciju za vezni red.

Pogledajte, video:

Mozzartsport
Video: Youtube/ Alex Hoops

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter