Izvor:
14.05.2016 u 02:23
0

ZABRANA ZA PARTIZAN: Grobari bez navijačkih obeležja protiv Radničkog

Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je da navijačima Partizana sa obeležjima neće biti omoćen ulazak na stadion Čair zbog suspenzije FSS posle nereda na 151. večitom derbiju.

– Utakmica nosi epitet visokog rizika. Svi koji na stadion Čair dođu u majicama, dresovima, sa šalovima, kapama ili bilo kakvim obeležjem Partizana, uključujući i zastave i transparente, bice vraćeni i ulaz ce im biti onemogućen – navodi se u saopštenju Radničkog.

Iz Radničkog poručuju da su na sastanku dva kluba, FŠ, Ministartsva unutrašnjih poslova i redarske službe ustanovljeni detalji organizacije utakmice.

– Biće angažovan maksimalan broj ljudstva, kako bi sve na stadionu i oko njega proteklo u najboljem mogućem redu. To je više od 200 redara, dok će policija po liniji rada, koji praktikuje, odrediti broj svojih pripadnika za obezbeđenje aktera predstojeće utakmice – navedeno je.

Dalje se navodi da će Radnički učiniti sve da duel sa Partizanom bude pravi praznik fudbala i sve protekne u najboljem redu.

– Apelujemo na građane da se ponašaju u skladu sa Zakonom. Na taj način posao bi olakšali i redarima i policiji – zaključuju Nišlije.

Utakmica 7. kola plej-ofa Superlige između Radničkog i Partizana igra se u nedelju od 21 sat na Čairu.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter