Izvor:
29.12.2016 u 16:25
0

Janković: U Zvezdi ću igrati za džeparac!

"Ali, to se neće desiti u naredne dve godine, koliko još želim da igram u nekoj jačoj ligi", kaže ofanzivni vezista.

Boško Janković ne zatvara vrata svojoj Crvenoj zvezdi, ali ih neće ni otvoriti ove zime, jer još uvek nema nameru da se vraća u srpski fudbal.

Iskusni ofaznivini vezista kaže da mu ne smetaju natpisi o njegovom povratku u Ljutice Bodana, ali napominje da je još uvek izuzetno rano za tako nešto.
"Situacija po tom pitanju je ista kao i na leto. Nisam pričao ni sa kim iz kluzba o potencijalnom povratku. Uostalom , to se neće desiti u naredne dve godine, koliko želim da igram u nekoj jačoj ligi. Nije realno da se sad vratim u Zvezdu", rekao je Janković.

Nekadašnje Zvezdino dete, kaže da unosnih ponuda i te kako ima, pre svega sa Istoka, dok će kad bude odlučio da se vrati u matični klub finansijski momenat biti potpuno u drugom planu.
"Čekam finansijski jak angažman. Tu se pre svega radi o klubovima iz Kine i Rusije, kao i iz nekih egzotičnih zemalja. Pred svaki prelazni rok me sele u Crvenu zvezdu, to je normalno jer sam Zvezdino dete. Niko od čelnika koji vode klub me nije zvao, a ja nisam čovek koji bi skrivao neke pregovore. Kad budem odlučio da se vratim u Zvezdu, kazaću to mnogo ranije. Svestan sam u kakvoj je finansijskoj situaciji moj klub i kada se budem vraćao, neću igrati za novac. Biće mi potreban samo džeparac, jer ću igrati iz zadovoljstva, za svoju dušu i navijače", poručio je Janković.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter