Izvor:
30.12.2016 u 17:12
0

NEPRISTOJNA PONUDA za Ronalda: Kinezi daju 300 miliona evra!

Zvanično najbolji fudbaler sveta i zvezda madridskog Reala Kristijano Ronaldo dobio je neverovatnu ponudu iz Kine tešku 300 miliona evra, samo za transfer, i čak više od 100 miliona godišnje plate, otkrio je danas njegov menadžer Žorž Mendeš.

Mendeš je dodao da je Ronaldo odbacio mogućnost da se preseli u neimenovani kineski klub, čime bi za čak pet puta više nadmašio rekorde u zaradi, a tri puta samo za visinu transfera.

Novac nije sve, Real Madrid je klub za ceo život. Kristijano je srećan u Realu i prelazak u Kinu je nemoguć. Kinezi mogu da kupe mnogo igrača, ali ne i najboljeg u istoriji. Ipak, na njima je da pokušaju – rekao je Mendeš za Skaj.

Ronaldo je prošlog meseca potpisao novi ugovor sa kraljevskim klubom do 2021. godine, sa godišnjom zaradom od oko 25 miliona evra.

Kinezi su masovno počeli da troše veliki novac za dolaske respektabilnih fudbalskih imena, poput Hulka, Karlosa Teveza, Oskara, Džeksona Martineza, Aleksa Tešeire i sigurno se na njima neće zaustaviti.

Kineski klub Šangaj Šenhua potvrdio je u četvrtak dovođenje bivšeg napadača Juventusa i Boke Juniors, Karlosa Teveza, a za taj transfer se veruje da su Kinezi izdvojili obeštećenje od 40 miliona evra i nedeljnu platu od 362.000 evra argentinskom napadaču.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter