Izvor:
04.01.2017 u 01:58
0

Novi Makedonac na Marakani: Ovaj je rasturio zagrebački Dinamo!

Zvezdi preko menadžera Luisa Ibanjeza ponuđen desni bek Vardara Vladica Brdarovski.

Ostao je nedorečen Danijel Avramovski, na Marakani se nije posrećilo ni Davidu Babunskom… Međutim, Crvena zvezda ne odsutaje tako lako od makedonskog tržišta…

Požar na poziciji desnog beka, izazvan činjenicom da je na tom mestu knjiga spala samo na Marka Petkovića, mogao bi da bude ugašen angažovanjem Vladice Brdarovskog iz skopskog Vardara!

Tačnije, povremeni reprezentativac Makedonije ponuđen je Crvenoj zvezdi posredstvom Darka Alegića, tasta i menadžera zvezdašima dobro poznatog Luisa Ibanjeza.

Trenutno je prvi pik uprave Crvene zvezde za poziciju desnog beka reprezentativac Slovenije i član poljske Visle Boban Jović. Međutim, na Marakani su dobili signal da do tančina upoznaju sa potencijalom i kvalitetom jednog od najboljih igrača Vardara u poslednjih godinu dana.

Tim pre što je Vladica Brdarovski iz tima istisnuo najskuplje pojačanje u istoriji Vardara, jermenskog reprezentativca Hamardžumjana.
„Znate kakvo mišljenje imam o Crvenoj zvezdi posle divnog iskustva sa Lučom Ibanjezom. Nikada ne bih preporučio igrača za koga mislim da ne može da ispuni standarde crveno-belih, samo da bih se okoristio. Tvrdim da bi Brdarovski bio top pojačanje. Ispričaću vam jednu anegdotu. Uoči letošnje utakmice između Vardara i Dinama skauti zagrebačkog kluba, predvođeni Marijanom Vlakom , označili su Brdarovskog kao najjače oružje Vardara. On je bio sjajan na tim utakmicama. Zato je zainteresovao i Rijeku, ali mislim da bi u Beogradu imao šta da pokaže. Ima moć ponavljanja, u defanzivi je racionalan“, rekao je za MOZZART Sport Darko Alegić.

Naravno, konačnu odluku o potencijalnom angažovanju Vladice Brdarovskog doneće šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Pre Vardara Vladica Brdarovski je igrao za Đer, odakle tatira njegovo poznanstvo sa Luisom Ibanjezom i Darkom Alegićem.

Inače, reč je o velikom navijaču Crvene zvezde koji nikada nije krio simpatije prema beogradskom velikanu. Tome u prilog i slike iz ranih dečačkih dana kada je nosio Zvezdin dres.

Brdarovski je rođen 1990. godine. Igrao je sedam puta za najjaču selekciju Makedonije.

Mozzartsport
Foto: Facebook/ Vladica Brdarovski Brda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter