Izvor:
04.01.2017 u 14:24
0

Vrelo na relaciji Beograd – Novi Sad: Zvezda zvala Vojvodinu, traži ovog igrača!

Čelnici Vojvodine poručili da je cena mladog veziste 700.000 evra.

Možda nije u duhu fer-pleja, ali Crvena zvezda i Partizan mogli bi da profitiraju zbog velikih finansijskih problema Vojvodine.

Crno-beli su blizu da zaključe transfer levonogog veziste Aleksandra Paločevića o čemu ste mogli da čitate na našem sajtu, a u istom danu stigao je odgovor sa druge strane Topčiderskog brda! Prema informacijama MOZZART Sporta jedan od čelnika srpskog šampiona u ranim večernjim satima kontaktirao je ljude iz Vojvodine i doslovce im rekao:
„Naša je želja da Meleg pređe u Crvenu zvezdu. Koliko košta to zadovoljstvo?“.

Odgovor ga nije ohrabrio, pošto su ljudi iz Vojvodine poručili da je cena Dejana Melega u ovom trenutku 700.000 evra. Naravno, Stara Dama našeg fudbala nema mnogo prostora za manevar, jer je pritisnuta velikim brigama. Otuda veruju na Marakani da bi moglo da se napravi kompromisno rešenje.

Činjenica je da je Crvenoj zvezdi potreban igrač Melegovih karakteristika. Pokušaj sa Lukmanom Harunom se nije isplatio, Sotiris Ninis je bio preveliki zalogaj… Otuda i ne čudi što će rukovodstvo crveno-belih pokušati da angažuje nekadašnjeg omladinskog reprezentativca i člana zlatne litvanske generacije.

Crvena zvezda nema vezistu sa sličnim karakteristikama Dejana Melega. Levonogi momak rođen 1994.godine isticao se u poslednjih godinu dana golovima i čarobnim asistencijama. Bio je uz Paločević najjači štih ofanzivne igre ekipe Nenada Lalatovića, bio je zadužen za svaki prekid.

Ove jeseni je postigao pet golova i upisao četiri asistencije. Reklo bi se da je vratio karijeru na pravi put posle neuspešne epizode u Ajaksu.

Nezvanično se može čuti da Meleg ima i ponudu iz Turske. Međutim, činjenica je da u Crvenoj zvezdi neće sedeti skrštenih ruku.

Crveno-belo usijanje.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter