Izvor:
06.01.2017 u 04:10
0

Neverovatna vest iz Brazila: Crvena zvezda i Korintijans se bore za Kazim-Ričardsa!

Brazilski mediji tvrde da su crveno-beli poslali ponudu za turskog napadača.

Prilično luda vest nam stiže iz Brazila: Crvena zvezda i Korintijans u borbi za Kolina KazimRičardsa! I Korintijans je bliži potpisu turskog napadača…

Vest je objavio veliki broj brazilskih medija koji najavljuju transfer Ričardsa iz Koritibe u Korintijans. Kontroverzni napadač je stigao u Koritibu pre šest meseci, postigao tri gola na 25 mečeva i ostavio prilično dobar utisak na terenu. Ali naravno, problem je predstavljalo njegovo ponašanje van terena koje ga prati cele karijere… Zbog čega je Koritiba rešila da ga proda godinu dana pre isteka ugovora ako dođe prava ponuda.

Ponuda je stigla od Korintijansa. Koritiba je tražila 1.000.000 brazilskih reala (oko 300.000 evra), što je Korintijans navodno pristao da plati. Ali za igrača se po pisanju Brazilaca interesuje i Crvena zvezda koja se raspitivala za uslove pod kojima može da angažuje truskog napadača rođenog u Engleskoj. Zvezda je preko menadžera bliskog klubu koji je ranije dovodio igrače iz Južne Amerike na Marakanu, predložila Koritibi da pozajmi Ričardsa na godinu dana. Slično kao što je to bio slučaj sa Moučeom i Palmeirasom prethodnog leta.

Ali kako je Korintijans dostavio konkretnu ponudu, Zvezdin predlog je pao u drugi plan. Napadač se već nalazi u Sao Paulu na lekarskim pregledima, ali transfer je zapeo jer Korintijans nije dao bankarske garancije da će isplatiti ono što je obećao.

Mozzartsport
Foto: Facebook/ Colin Kazim-Richards

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter