Izvor:
06.01.2017 u 16:33
0

Na Marakani se vredno radi: Posle Budeskua Zvezda dovodi i reprezentativca Norveške!

Nekadašnji štoper Ajntrahta, Selte i Real Sosijedada Vadim Demidov mogao bi da pojača odbranu srpskog šampiona.

Božić 2017.godine mogao bi da donese velike radosti navijačima Crvene zvezde. Reprezentativac Rumunije Konstantin Budesku trebalo bi srpskom šampionu da daruje notu kreativnosti, dok bi odbrana u prolećnom delu prvenstva mogla da počiva na kvalitetima povremenog reprezentativca Norveške Vadima Damidova.

Sportski Žurnal danas je preneo informaciju da je plan rukovodstva Crvene zvezde da Tomasa Fibela zameni upravo momak rođen u Rigi koji se još kao dečak zaputio put Norveške.

Povoljna okolnost za stručni štab crveno-belih je činjenica da je Demidovu istekao ugovor sa Branom, odnosno da je od prvog januara slobodan igrač. Štoper rođen 1986.godine je prwethodne dve sezone bio standardan član ekipe koja je prethodnu sezonu u Norveškoj završila na drugom mestu.

Demidov je skrenuo pažnju na sebe od 2008. do 2010.godine kada je nosio dres Rozenborga. Put ga je kasnije vodio u Real Sosijedad, Ajntraht i Seltu. Najjaču utisak ostavio je u klubu iz San Sebastijana za koji je odigrao 36 prvenstvenih mečeva.

Posle Španije i Nemačke Demidov je igrao za Anži gde nije dobio pravu šansu, ali je karijeru rehabilitovao u Branu. Bio je najjača odbrambena karika tog kluba u prethodne dve sezone.

Za Norvešku je debitovao 2008.godine u prijateljskom meču sa Urugvajem.

Kontakti između Demidova i Crvene zvezde su uspostavljeni. Čekamo rasplet.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter