Izvor:
06.01.2017 u 19:36
0

Zvezda obara rekord: Budesku će biti najskuplji igrač u istoriji Srbije!

Rumunski mediji pišu da će sjajni vezista na Marakani imati godišnju platu od 600.000 evra.

Transfer još nije ozvaničen, ali Konstantin Budesku će uskoro, za dan ili dva, postati fudbaler Crvene zvezde. Mediji iz Bukurešta pod vinjetom ekskluzivno donose informaciju da je sjajni vezista konačno raskinuo ugovor sa Dalijanom, odlučio da odjavi Steauu i prihvati poziv iz Beograda.

I to nakon što je Crvena zvezda podigla ponudu.

Budesku će sa Crvenom zvezdom potpisati dvogodišnji ugovor. On će u Beogradu zarađivati 50.000 mesečno, odnosno 600.000 evra godišnje i na taj način postaće najskuplji igrač u istoriji srpskog fudbala.

Budesku je bio velika želja vlasnika Steaue Điđija Bekalija, ali velikan iz Bukurešta ostao je kratkih rukava posle finansijski odlične ponude iz Beograda. Steaua je bila spremna da Budeskuu ponudi platu od 20.000 evra i da mu za potpis plati još 200.000 evra.

Ako su pisanja kolega iz Rumunije tačna Budesku je naterao čelnike Crvene zvezde da probiju sve limite. Majstor slobodnih udaraca biće daleko najplaćeniji igrač Crvene zvezde, a iza sebe će ostaviti i Brazilca Leonarda koji u Partizanu godišnje inkasira 510.000 evra.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter