Izvor:
16.05.2016 u 21:33
0

FUDBALSKI SPEKTAKL: Dejan Stanković ponovo nosi kapitensku traku!

Nekadašnji proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković, rekorder po broju nastupa za državni tim, biće učesnik humanitarnog meča na stadionu Partizana pod imenom "Asovi za decu", od kojeg će sav prihod biti namenjen izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Lacija i Intera biće kapiten ekipe koju će sa klupe predovoditi Radomir Antić, dok će u timu Bore Milutinovića ta uloga pripasti nekadašnjem saigraču iz reprezentacije Predragu Mijatoviću.

Nastup je potvrdio fudbaler Verone Boško Janković, a ranije su to učinili Nikola Žigić, Milan Jovanović, Mateja Kežman, Mladen Krstajić, Ivica Kralj, Milinko Pantić i mnogi drugi.

Veoma mi je drago što sam u poslednjem momentu uspeo da uskladim obaveze i zajedno sa svojim prijateljima zaigram na najvažnijoj utakmici koja postoji – utakmici za našu decu. Pozivam sve ljubitelje fudbala da budu na stadionu Partizana sledećeg utorka, kao i da podrže akciju prikupljanja sredstava za izgradnju dečjeg hemato-onkološkog odeljenja– poručio je Stanković.

Ulaznice za veliki humanitarni meč "Asovi za decu" prodaju se po ceni od 300 dinara za sever i jug, 500 dinara su zapad i istok, dok porodične ulaznice (tri) koštaju 1.000 dinara.

Humanitarni meč se igra 24. maja od 20 sati.

Tanjug
Foto: Twitter/FcInter1908it

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter