Izvor:
01.02.2017 u 00:33
0

GOTOVO: Milijaš je Zvezdin – igraće za džabe!

Crvena zvezda dovela bivšeg kapitena.

Sve je gotovo: Nenad Milijaš će i treći put u karijeri obući dres Crvene zvezde! Posle staža u kineskom Nei Mongolu iskusni vezista je odlučio da pomogne voljenom klubu u borbi za duplu krunu. On će se vrlo brzo, do kraja sedmice, pridružiti novim saigračima na pripremama u Pafosu.

Na taj način ispunjena je velika želja sportskog sektora crveno-belih i generalnog direktora Zvezdana Terzića koji u njemu vide vođu tima.

Levonogi bombareder će potpisati kratkoročan ugovor sa Crvenom zvezdom, a prema pojedinim informacijama nekadašnji reprezentativac Srbije igraće bez finansijske nadoknade. Tačnije, Crvena zvezda će biti u obavezi samo da mu vrati deo zaostalog duga. A on nije mali…

Tokom prethodna dva mandata Nenad Milijaš je u crveno-belom dresu odigrao 154 utakmice i postigao 57 golova. Osvojio je pet trofeja, daleko najviše od svih igrača u novijoj istoriji.

"Sve je gotovo. Dogovorio sam se sa bivšim klubom. Mada još ništa nisam potpisao. Novim saigračima bi trebalo da se pridružim u četvrtak ili petak. Odlično se osećam, uveren sam da mogu da igram na visokom nivou i pomognem timu da osvoji oba trofeja", poručio je Nenad Milijaš.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter