Izvor:
17.05.2016 u 17:57
0

NEĆE U PENZIJU: Klaudio Pizaro dobio novi ugovor!

Peruanski fudbalski veteran Klaudio Pizaro potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa Verderom, objavio je nemački bundesligaš.

Iako se pričalo da će Pizaro završiti karijeru, odlučio je da odloži penziju za godinu dana.

Pizaro iza sebe ima sasvim solidnu sezonu pošto je postigao 14 golova i pomogao ekipi da izbori opstanak.

Peruanski napadač, koji u oktobru puni 38 godina, peti je na listi najboljih golgetera u istoriji nemačkog prvenstva sa 190 pogodaka, ali i najefikasniji stranac koji je ikada igrao u zemlji sadašnjeg prvaka sveta.

Ostaće upamćena njegova izjava da su mu pica i čokolada puno pomogli tokom karijere, ali da je u poznim igračkim godinama korigovao ishranu.

Tokom karijere igrao je za peruanski Deportivo, Alijancu iz Lime, minhenski Bajern i Čelsi, dok je dres Verdera nosio u tri mandata.

Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter