Izvor:
17.05.2016 u 17:54
0

BUFON STRAHUJE: Rizikujemo igrajući prvenstvo u Francuskoj!

Golman Juventusa i reprezentacije Italije Ðanluđi Bufon priznao je da strahuje od terorista na Evropskom prvenstvu i da fudbaleri preuzimaju određenu dozu rizika igranjem u Francuskoj.

– Svakako su pomenuta dešavanja strašna i moramo da budemo oprezni. Mi smo deo važnog socijalnog društva i dajemo ljudima snove, ali smo došli do momenta kada i rizikujemo. Ipak, srećan sam što na terenu ljudimo možemo da donesemo sreću – rekao je Bufon za nacionalnu italijansku televiziju.

Francuske vlasti preduzeće maksimalne mere i rekordni broj pripapadnika bezbednosti tokom šampionata, pošto postoji rizik posle terorističkih napada u Parizu prošle godine, od čega je jedan bio u neposrednoj blizina stadiona u Sen Deniju za vreme utakmice Francuska-Nemačka.

Samo nekoliko dana kasnije odložen je meč između Nemačke i Holandije u Hanoveru, nakon što je otkrivena bomba u blizini stadiona.

Tanjug
Foto: WIkimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter