Izvor:
17.05.2016 u 20:57
0

KUP NE SME DA SE PONOVI: Crvena zvezda na Borac u najjačem sastavu!

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da će u zaostaloj utakmici protiv Borca u Čačku izvesti najjači sastav i poručio da je ekipa motivisana da ostvari novu pobedu.

Bilo bi dobro da završimo prvenstvo u pozitivnom maniru. Neće biti lako, igramo sa ekipom koja nas nas mučila ove sezone, doživeli smo od Borca težak poraz u Kupu i uvek su specijalno motivisani protiv nas. Jedina su ekipa sa kojima imamo najgoru statistiku i želimo da im se odužimo. Nadam se da ćemo uspeti da pobedimo– rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je najavio da će protiv Borca igrati postava koja je iznela teret do šampionske titule, a da će mladi igrači dobiti šansu u prijateljskom meču protiv Gračanice u četvrtak.

Božović je dodao da mu je drago što su ga fudbaleri iz Superlige proglasili za najboljeg trenera ove sezone, u izboru Sindikata profesionalnih fudbalera.

Posebno mi znači jer su glasali fudbaleri jer se oni najbolje razumeju. Pokušaćemo da dovedemo neke od igrača koji nisu iz Zvezde, a našli su se u izboru za najbolji tim lige. Svi oni imaju i kvalitet da igraju u Crvenoj zvezdi– rekao je Božović.

Objavljeno je da će se utakmica igrati pred gledaocima, iako je bilo polemike da budu prazne tribine zbog ubistva navijača Crvene zvezde u Čačku, zbog čega je i odložen duel.

Utakmica između Borca i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati u Čačku.

Tanjug
Foto: Twitter/crvenazvezdafk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter