Izvor:
15.02.2017 u 23:54
0

JOŠ JEDAN SKANDAL SLAVNOG FUDBALERA: Maradona fizički napao svoju devojku?

Dijego Maradona ponovo je u centru skandala, i to zato što je fizički napao ženu u jednom španskom hotelu.

Naime, legendarni fudbaler posetio je Madrid kako bi prisustvovao fudbalskoj utakmici, ali nedugo nakon dolaska izazvao je incident. Navodno je napao žensku osobu, zbog čega je intervenisala i policija na poziv osoblja.

Nije poznato šta je prethodilo sukobu, niti ko je žena koju je napao, ali pretpostavlja se da se radi o njegovoj devojci, 30-godina mlađoj Rosio Oliviji. Ipak, ona nije podnela nikakvu prijavu.

Gosti hotela navodno su čuli buku koja je dolazila iz njihove sobe, pa su se požalili osoblju. Očevici kažu da su u hotel ubrzo stigli policija i hitna pomoć.

A post shared by ROCIO OLIVA (@rocio_g_oliva) on

Maradona i Rosio u burnoj vezi su tri godine. Često su raskidali i mirili se. Veče pre incidenta, lepotica je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj sa Maradonom uživa u džakuziju.

Izvor:Blic.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter