Izvor:
18.05.2016 u 15:18
0

SUAREZ O ODNOSIMA U TIMU: Tvrdi da ne preuzima ničiju glavnu ulogu

Nakon što je Barselona odbranila titulu prvaka Španije, fudbaleri prošli gradom u otvoreno autobusu i pozdravili svoje navijače. Tada su se odlično zabavljali i pokazali da je atmosfera u timu veoma dobra, kao i odnosi među igračima.

Luis Suarez komentarisao je za Nejmarovu zvaničnu stranicu kako se slaže sa najvećim zvezdama tima, kojima i sam pripada.

– Iznenadila me je forma Nejmara, to ne mogu da vide novinari i navijači, mnogo je drugačije kada provodite dosta vremena sa njim. Način na koji on živi i uživa u životu mi se dopada, u svlačionici je veoma miran i šali se, on je srećan čovek. Kada Mesi ili Nejmar daju gol ja sam veoma srećan zbog njih, a i oni isto osećaju. Nas dvojica shvatamo da je Leo najbolji igrač na svetu i učimo od njega. Nejmar uči kako bi on jedenog dana postao najbolji, ima sve uslove za to – rekao je.

Kada je stigao u Barselonu, klub sa velikim brojem odličnih fudbalera, nije bilo jednostavno.

– Uvek je teško doći u novu ekipu gde su igrači na tako visokom nivou. Moj posao bio je da im pomognem, donosim titule, a ne da ne preuzimam nečiju glavnu ulogu – zaključio je.

HappyTv.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter