Izvor:
20.02.2017 u 16:34
0

PROVUKLI SE: Barsa pobedila Leganes posle penala u 90. minutu! (video)

Fudbaleri Barselone pobedili su danas na svom terenu Leganes sa 2:1 u 23. kolu Primere, a do trijumfa su došli golom iz penala u 90. minutu.

Barsa je povela već u četvrtom minutu, kada je Luis Suares sa leve strane proigrao Lionela Mesija u šesnaestercu, a on je samo podmetnuo nogu za 1:0. Leganes je izjednačio u 71. golom Unaija Lopesa. Penal je dosuđen u 90. minutu zbog prekršaja nad Nejmarom u šesnaestercu gostiju, a siguran izvođač bio je Mesi.

Barselona je tako sačuvala drugo mesto i ima bod manje od vodećeg Real Madrida, koji ima dve utakmice manje. Leganes je 17, sa 18 bodova, dva više od timova iz opasne zone.

Ranije danas Valensija je pobedila kod kuće Atletik Bilbao sa 2:0 i tako se odmakao od ekipa koje se bore za opstanak na sedam bodova. Selta je na svom terenu sigurno savladala "fenjeraša" Osasunu 3:0, dok je u prvoj utakmici dana Viljareal u gostima pobedio Real Sosijedad 1:0.

Happytv.rs
Foto: Youtube/Printscreen
Video: Youtube/ GOLAZO HD

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter