Izvor:
24.02.2017 u 03:52
0

LIGA EVROPE: Bane sa klupe gledao šokantnu eliminaciju Zenita, senzacija Kiprana protiv Bilbaa! (video)

Fudbaleri Rome, Ajaksa, Bešiktaša, APOEL-a i Anderlehta plasirali su se večeras u osminu finala Lige Evropa.

Roma je večeras na svom terenu izgubila od Viljareala sa 0:1 u revanš meču šesnaestine finala Lige Evropa, ali su prošli dalje zbog ubedljive pobede u prvom meču. Roma je u prvom meču slavila sa 4:0. Jedini gol na večerašnjem meču u Rimu postigao je Rafael Bore u 16. minutu.

Fudbaleri Ajaksa pobedili su na svom terenu Legiju sa 1:0 i taj jedan gol im je bio dovoljan za plasman u osminu finala. U prvom meču je bilo 0:0. Strelac pobedničkog gola na današnjem meču bio je Nik Firgever u 49. minutu.

Ruski Zenit je večeras slavio sa 3:1 protiv Anderlehta, ali mu taj trijumf nije bio dovoljan za prolaz dalje. Anderleht je u prvom meču pobedio sa 2:0.Zenit je bio blizu plasmana u osminu finala pošto je vodio sa 3:0 sve do 90. minuta, ali je tada Isak Telin pogodio i odveo Anderleht dalje.Branislav Ivanović nije igrao za Zenit, meč je presedeo na klupi, ali je zato Ivan Obradović igrao svih 90 minuta za Anderleht.

U osminu finala plasirao se i Bešiktaš koji je u Istanbulu pobedio Hapoel Biršebu sa 2:1. Turska ekipa je slavila i u prvom meču, rezultat je bio 3:1.

Veliko iznenađenje napravio je APOEL koji je sa 2:0 pobedio Atletik Bilbao, pa se posle poraza od 3:2 u prvom meču plasirao među 16 najboljih ekipa u Ligi Evropa.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter