Izvor:
26.02.2017 u 00:46
0

SVET U ŠOKU: Zatvorska kazna za Peleovog sina!

Sin jednog od najboljih fudbalera svih vremena, legendarnog Brazilca Pelea, predao se vlastima u ovoj državi i odlazi na odsluženje zatvorske kazne od 13 godina!

Edinjo (46) je proglašen krivim za švercovanje droge još 2005. godine i tada je dobio zatvorsku kaznu od 33 godine. Posle niza žalbi u petak mu je kazna smanjena na 12 godina i deset meseci zatvora. Bivši golman u klubu u kome se Pele proslavio, Santosu, tvrdi da nije kriv ni za šverc narkotika ni za pranje para, i inistira da će se izboriti da dokaže da je lažno optužen i osuđen.

– Veoma sam frustriran. Optužili su me da sam učestvovao u radnjama sa kojima nemam veze i za koje nemaju nijedan jedini dokaz – rekao je Edson Kolbi Nasimento prilikom predaje vlastima.

Da Edson nije cvećka, već da tvrdi ono što bi bilo koji drugi kriminalac u njegovoj koži rekao, svedoči i činjenica da je tokom života hapšen u još tri navrada. Tokom 2005. godine zajedno sa još 17 lica uhapšen je u policijskoj operaciji Indra koda je razbijen narko kartel Naldinjo.

– Sve optužbe protiv mene su zasnovane na činjenici da sam prijatelj sa ljudima koji su uhapšeni. Ne negiram, drugari smo, ali nikada nisam učestvovao u trgovini narkoticima ili pranju novca – ponavljao je u petak kao unapred naučenu mantru Edinjo.

alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter