Izvor:
19.05.2016 u 17:03
0

UGOVOR NA DVE GODINE: Mihajlović preuzima Torino!

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović preuzeće Torino, prenosi Tutosport.

Kako se navodi, Mihajlović, koji je nedavno smenjen u Milanu, ali je još uvek pod ugovor sa rosonerima dogovorio se sa predsednikom Torina Urbanom Kairom da potpiše dvogodišnji ugovor vredan milion evra po sezoni, uz opciju da se saradnja produži i do 2019. godine.

On bi na klupi "bikova" trebalo da nasledi Ðanpera Venturu, koji će preuzeti funkciju selektora Italije od Antonija Kontea.

Mihajlović je trenersku karijeru počeo kao pomoćnik Roberta Manćinija u Interu, a potom je samostalno vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju i Milan, a bio je i selektor Srbije.

Tanjug
Foto: Twitter/fabiofulco

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter