Izvor:
01.03.2017 u 04:42
0

STIŽU RUSI: Navijači Spartaka dolaze u Beograd na “večiti derbi”! (FOTO)

U subotu (18.00) na stadionu "Rajko Mitić" igra se 153. večiti derbi. Navijači Zvezde i Partizana s nestrpljenjem čekaju obračun najvećih rivala, a "delijama" ovog puta stiže pomoć iz Rusije!

Poznato je da su "delije" u bratskim odnosima sa navijačima Spartaka iz Moskve, koji su već bili na "severu" na mečevima sa najljućim Zvezdinim rivalom.

Stoga, nije teško zaključiti kome pripada karta pored pasoša Rusije na priloženoj fotografiji koja se pojavila na Tviteru uz poruku:

– Rusi su spremni!

Pored bratske podrške iz Moskve ne bi trebalo da čudi da uz "delije" na "severu" vidimo i navijače Olimpijakosa.

S druge strane, "grobarima" bi u pomoć mogli da priteknu navijači PAOK-a. Samo da se obračuni jednih i drugih svedu na nadmetanja ko će biti glasniji u navijanju za svoj tim i svi će biti srećni i zadovoljni. U svakom drugom slučaju, neka nam je Bog u pomoći!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter