Izvor:
01.03.2017 u 16:14
0

Vieira: USTAĆU U TRI UJUTRU DA GLEDAM DERBI I NAVIJAM ZA ZVEZDU!

Otišao je Ugo Vijeira u Japan, ali bez obzira na to što se nalazi na drugom kontinentu i što ima svoje klupske obaveze prati doskorašnje saigrače.

Putem “Instagrama” je čestitao nekadašnjim kolegama na pobedi u prolećnom delu šampionata uz jasnu poruku – postaćete šampioni.

I pored vremenske razlike portugalski fudbaler će gledati “večiti derbi” (subota, 18 časova).

U Jokohami će biti tri sata posle ponoći kad počne derbi, ali nema šanse da propustim utakmicu! Moj meč u prvenstvu Japana je ranije, nadam se da ćemo da pobedimo kao i u prvom kolu, pa da raspoložen navijam za Crvenu zvezdu – kaže Vijeira za “Sportski žurnal”.

Portugalac nije mogao da izabere junaka predstojećeg meča.

Teško je da se prognozira. Junak bi mogao da bude Plavša ili Srna, možda i novi špic iz Gane (Boaći) – zaključio je Vijeira.

Izvor: redstarfamily.info
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter