Izvor:
02.03.2017 u 17:05
0

UEFA PRAŠTA: Partizan će igrati Evropu!

Fudbalski klub Partizan uspeo je da sklopi sporazum sa Evropskom fudbalskom federacijom (UEFA) o suspendovanju jednogodišnje zabrane igranja na međunarodnoj sceni, preneo je B92.

Potpisani dokument bi u toku dana trebalo da stigne u Humsku, a potom da bude prosleđen Sudu za sportsku arbitražu u Lozani, kojem se Partizan žalio nakon izricanja kazne.

S obzirom na to da više nije kažnjen, FK Partizan će dobiti pojačani monitoring iz UEFA, s tim što je praktično na uslovnoj kazni jer ako ponovo bude kuburio sa dugovima posledice bi mogle da budu katastrofalnije nego sada.

Partizan je kaznu i dobio zato što je imao oko 2,5 miliona evra neplaćenih dugova zaključno sa septembrom 2016. godine. Najveći deo tog novca je na ime poreza i doprinosa, koji su crno-beli obavezni da plate državnim organima u Srbiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter