Izvor:
04.03.2017 u 21:53
0

NEVEROVATAN POTEZ BOAĆIJA PRED VEČITI DERBI: Šta god da bude, ovime je zauvek kupio Delije!

Napadač Zvezde Ričmond Boaći povredio se 5 minuta pre završetka poslednjeg treninga pred 153. večiti derbi. Ganijac je osetio jak bol u zadnjoj loži, a čitav stručni štab nije mogao da veruje kakav ih je maler zadesio noć pred meč protiv Partizana.

Prve prognoze bile su takve da on neće moći da igra. Imao je jak grč u nozi, ali se tokom dana situacija popravila. Hitno su zakazani pregledi i šanse da zaigra su znatno veće, mada još ništa nije sigurno.

Miodrag Božović će čekati bukavlno do poslednjeg trenutka kada bude morao da preda sastave i tada će se znati da li će prvi napadač Zvezde zaigrati na derbiju.

Boaći je napravio i neverovatan potez, zahtevao je da igra derbi na svoju odgovornost. Sigurno je da bi u toj situaciji igrao pod injekcijama. Kakvu će odluku doneti Miodrag Božović, ostaje nam da sačekamo početak meča koji je zakazan za 18.00 na stadionu Rajko Mitić.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter