Izvor:
07.03.2017 u 20:01
0

Pripreme za Mundijal: HRVATSKI HULIGANI SKLOPILI PRIMIRJE SA UKRAJINSKIM NAVIJAČIMA!

Hrvatski navijači našli su novu "braću" i to na – istoku Evrope. Uoči utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Ukrajine, huligani iz našeg komšiluka pozvali su sve zemljake da ne napadaju goste.

S druge strane, Ukrajinci su takođe pozvali sve svoje navijače koji budu išli u Hrvatsku, da se tamo ponašaju pristojno i normalno.

Kako stoji u objašnjenju proglasa koje su potpisali navijači Dinama iz Kijeva, Šahtjora, Metalista i ostalih klubova iz Ukrajine, u njihovoj zemlji se veliki broj dobrovoljaca iz Hrvatske bori protiv proruskih snaga u Donjeckoj republici i to mora da se poštuje.

Rat na Balkanu 90-ih godina i događaji poslednjih godina u Ukrajini jako su slični. Mi i Hrvati imamo mnogo toga zajedničkog. Treba pomenuti i dobrovoljce iz Hrvatske koji se sada bore na istoku Ukrajine. Apelujemo na sve naše navijače da se u Zagrebu s poštovanjem odnose prema građanima i navijačima na stadionu i izvan njega. Nemojte da stvarate sukobe i izbegavajte provokativne situacije. Možemo da obećamo da ćemo tokom revanš utakmice u Ukrajini dati sve od sebe da hrvatski fanovi kao naši gosti osete pozitivnu atmosferu i da sve prođe bez izgreda – poručili su Ukrajinci.

Vredi podsetiti i da su nedavno tokom gostovanja reprezentacije Srbije u Harkovu navijači Ukrajine zapalili našu zastavu. Tako da, zaista, ogromne su sličnosti između njih i Hrvata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter