Izvor:
08.03.2017 u 03:05
0

ZVEZDA POSLE IZJAVE BOŽOVIĆA: Imamo najbolje igrače i trenera, prioritet je dupla kruna!

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović šokirao je navijače ovog kluba najavom da bi utakmica u sredu protiv Vojvodine mogla da bude njegova poslednja na klupi crveno-belih.

Crnogorski stručnjak je na konferenciji za medije uoči gostovanja u Novom Sadu rekao da će otići ukoliko Zvezda ne pobedi, uz poruku da je klub pun "špijuna i opozicije koja ne želi dobro klubu."

"Ne mogu da shvatim da ima toliko ljudi koji vole Zvezdu i da pričaju loše, da klub ima mnogo protivnika. I u našim kancelarija ima mnogo takvih, "pljuju" klub, derbi, mene… Nisam ja Zvezda, već samo trener, koji će proći i umreti. Osim što imamo unutrašnju opoziciju ima i spoljnu, zbog toga imamo razne afere".

Crvena zvezda je ragujući na ovu izjavu trenera, konstatovala da je sada prioritet osvajanje duple krune koja se na Marakani čeka puniu deceniju.

"FK Crvena zvezda je u protekla dva dana na svim nivoima unutar kluba održala niz sastanaka i razgovora sa igračima i trenerom Miodragom Božovićem sa ciljem da se sve strukture kluba stave u funkciju novih pobeda i osvajanja šampionske titule. Crvena zvezda ima mnogo nasledjenih problema iz prošlosti, kako finansijskih tako i organizacionih. Nije ih lako rešavati ali mi ih rešavamo. Svesni smo velikih očekivanja zvezdaške javnosti i velikog pritiska koji svakodnevno donosi rad u Crvenoj zvezdi. Zato moramo ostati ujedinjeni na putu ostvarenja ciljeva koje smo zacrtali.

Svesni smo i velikih prepreka koje nam svakodnevno postavljaju protivnici Crvene zvezde. Bez obzira što smo očekivali bolju igru našeg tima u derbiju, nismo nezadovoljni rezultatom. Zadržali smo prvu poziciju na tabeli sa ogromnih 6 bodova prednosti. Ubedjeni smo da imamo najbolji tim i najboljeg trenera u ligi, da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i da će tim vrhunac forme dostići kada bude najpotrebnije – u utakmicama plej ofa.

Zato pozivamo sve zvezdaše da daju pun doprinos ostvarenju ciljeva u ovoj sezoni a to je ono što čekamo već deset godina – osvajanje duple krune", kaže se u saopštenju.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter