Izvor:
21.03.2017 u 03:45
0

ITALIJA I ŠPANIJA NA NOGAMA: Alegri se sastao sa čelnicima Barselone u Portu?

Jedno veče u Portu diglo je Italiju, potom i Španiju na noge.

Već neko vreme šuška se da je Masimilijano Alegri prvi pik Barselonine uprave da nasledi Luisa Enrikea, a italijanska televizija Medijaset stigla je do saznanja o tajnom sastanku u Portu, noć uoči prve utakmice osmine finala Lige šampiona između Porta i Juventusa.

Naime, Alegri se našao u jednom lokalnom restoranu sa emisarima Barselone. Sa njima je obavio razgovor, popio piće, a onda dobio i prvu zvaničnu ponudu da se preseli na Kamp Nou. Kako se pomine, Alegriju je na sto stavljen trogodišnji ugovor, sa sezonskom platom od 8.000.000 evra. Bez bonusa.

Međutim, Alegri nije ni prihvatio, ali ni odbio ono što je dobio od katalonskog velikana. Ne zna se ni da li planira da se ponovo vidi sa njima, ili mu je prosto potrebno vreme da razmisli o svemu i donese konačnu odluku.

Juventus se sa italijanskim trenerom sprema za osvajanje treće uzastopne šampionske titule u Italiji, gde je još uzeo i dva Kupa Italije, ali i jedan nacionalni Superkup. Takođe, bio je i vicešampion Evrope 2015. godine, pošto je u finalu Juventus poražen baš od Barselone.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter