Izvor:
21.03.2017 u 20:52
0

Sve zbog Ranijerija: NAVIJAČI LESTERA VARDIJU PRETE SMRĆU!

Fudbaler Lestera Džejmi Vardi rekao je da njegova porodica i on dobijaju pretnje smrću nakon što je italijanski trener Klaudio Ranijeri dobio otkaz prošlog meseca.

Vardija su mediji označili kao jednog od glavnih krivaca za otkaz Ranijeriju, jer je, navodno, od vlasnika kluba tražio da smene Italijana. Napadač je demantovao da je imao bilo kakvu ulogu u tome, ali to nije zaustavilo ogorčene navijače.

"Čitao sam negde da sam bio na sastanku posle meča sa Seviljom, a ja sam zapravo bio na doping kontroli tri sata. Piše se svašta, ljudi to čitaju i onda dobijam pretnje smrću, pretnje porodici, deci. Događalo se na društvenim mrežama, na ulici… Da budem iskren, dobijam pretnje svakodnevno. Navijači me ne vole", rekao je Vardi.

Vardi je naveo da on može da se nosi s tim, ali da ta priča utiče i na njegovu porodicu.

"Nije baš prijatno kada neko pokuša da 'iseče' automobil u kojoj su vaša supruga i deca na zadnjem sedištu. Dogodilo se mnogo puta i to je zastrašujuće", naveo je Vardi.

Vardi je dodao da pokušava da sve to ignoriše i ostane fokusiran na Lesterovu borbu za opstanak u Premijer ligi i nastavak takmičenja u Ligi šampiona. Lester ima šest bodova više od zone ispadanja u Premijer ligi, a u četvrtfinalu najjelitnijeg evropskog takmičenja ga čekaju dueli s Atletiko Madridom.

Kurir
Foto: Facebook/Jaime Vardy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter