Izvor:
21.03.2017 u 22:55
0

SKANDAL U ITALIJI: Sudiji PRETE SMRĆU zbog penala za Juventus! (video)

Italijanski sudija Davide Masa dobio je pretnje smrću, o čemu je obavestio policiju, koja taj slučaj istražuje.

Masa je prvo dobio preteći telefonski poziv, a onda u istom tonu i pismo, u kome nepoznata osoba iznosi mnogo detalja iz života tog arbitra.

On se našao na udaru zbog odluke da u utakmici 28. kola Serije A u nadoknadi vremena dosudi penal za Juventus protiv Milana. Dibala je iz tog jedanaesterca doneo pobedu šampionu (2:1), a Sudijska komisija je kasnije ocenila da je Masa pogrešio.

Naime, lopta jeste pogodila De Šilja u ruku posle centaršuta Lihtštajnera, ali sa udaljenosti od samo 187 centimetara, zbog čega fudbaler Milana nije imao vremena da je skloni, pa je Sudijska komisija kaznila Masu, koji u narednom periodu neće biti glavni sudija, već samo pomoćni.

Nekome to očigledno nije bilo dovoljno, pa je Masi pretio smrću.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter