Izvor:
22.03.2017 u 15:35
0

SKANDAL! Sudija nazivao igrače seljacima, Bačka istupa iz Superlige?!

Nema mira u srpskom fudbalu! Čelnici FK Bačka najavljuju istupanje iz Superlige Srbije zbog, kako kažu, sramotnog ponašanja glavnog arbitra na meču 27. kola proteklog vikenda.

Bačka je na svom terenu izgubila od Radničkog iz Niša (2:1), ali kako tvrde u klubu iz Vojvodine, nije ih to pogodilo, niti sporne odluke, već ponižavanje od glavnog sudije, Kragujevčanina Bojana Nikolića!

– Nikolić se smejao u lice igračima, nazivajući ih seljacima, malim ljudima uz opaske tipa "šta vi hoćete, ja ću da sudim evropski turnir kadeta, vi ste samo prolazna stanica, nema šanse da uzmete ni bod" – kažu iz kluba, a prenosi "Sportski žurnal".

FK Bačka ovim povodom najavila je radikalne mere.

– Skupština kluba je organ koji će odlučiti da li nastaviti takmičenje ili ne, a na FSS je da se uhvati u koštac sa ovakvim ljudima koji ne pripadaju u fudbalu – zaključuju iz Bačke.

Vanredna sednica FK Bačka zakazana je za 30. mart, a predsednik kluba i Upravni odbor predlažu podnošenje ostavke i novo rukovodstvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter