Izvor:
24.03.2017 u 07:03
0

„CELA VAŠA REPREZENTACIJA JE SVETSKI POZNATA“: Orlove očekuje pun stadion u Gruziji!

Prema najavama gruzijskih medija, ali i pojedinih novinara i lično posle konferencije Slavoljuba Muslina, fudbalske reprezentacije Srbije će na ”Dinamo Areni” dočekati ogroman broj domaćih navijača.

Stadion koji prima skoro 55.000 ljudi preti da bude ispunjen do poslednjeg mesta, jer je Srbija ”veliki magnet” za gruzijske navijače. Kako je jedan njihov novinar rekao tokom treninga Orlova – ”skoro cela vaša reprezentacija je svetski poznata.”

U prilog gruzijskim navijačima ide i činjenica da su karte za meč Gruzija – Srbija poprilično jeftine. Iznose 5, 10, 15 i 25 tamošnjih ”larija.”

Pretvoreno u dinare, najjeftinija karta iznosi 235 dinara. Potom ide 470, 705 i na kraju najskuplja – 1175 dinara.

Radno vreme blagajne produženo je na 22.00 časa, a neposredno pre konferencije i treninga srpskog tima mogla se videti velika gužva.

Što se tiče samog stadiona na kom će se igrati meč, njegov pun naziv je ”Boris Paičadze Dinamo Arena.” Naziv nosi po najboljeg gruzijskom fudbaleru u 20. veku, čoveku koji je čitavu svoju karijeru igrao za Dinamo.

Stadion se do 1995. godine zvao ”Lenjin Dinamo Stadion”, a na njemu su Barselona i Sevilja igrali za trofej Superkupa Evrope 2015. godine.

Osim Dinama i nacionalnog fudbalskog tima, ovde svoje mečeve igra i ragbi reprezentacija Gruzije.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter