Izvor:
24.03.2017 u 08:36
0

ORLOVI ODRADILI TRENING U TBILISIJU: Da li će ovih 11 igrača napasti Gruziju od starta? (foto)

Fudbalska reprezentacija Srbije odradila je poslednji trening pred kvalifikacioni meč sa Gruzijom u Tbilisiju od 21 sat po njihovom vremenu.

Srpski fudbaleri trenirali su sat vremena na stadionu ”Dinamo Arena” gde će u petak od 21.oo sat pokušati da izbore treću pobedu na polovini kvalifikacionog ciklusa.

Selektor Slavoljub Muslin je još na konferenciji rekao da zna kojih 11 će istrčati protiv Gruzina, ali imena nije otkrio. Postava nije mogla da se nasluti ni tokom treninga Orlova, prilikom igre na dva gola.

To su bile slatke muke, a od prvog trenutka sam znao na koji tim računam za ovu utakmicu – jasan je bio Muslin.

Predrag Rajković i Aleksandar Jovanović odlično brane u svojim klubovima što nije slučaj sa Vladimirom Stojkovićem koji je izgubio mesto u Notingemu. Međutim, na njegovoj strani je iskustvo i popularni Stojke će najverovatnije dobiti priluku od prvog minuta.

U napadu je velika dilema da li ”pustiti” Uroša Đurđevića da debituje već od prvog minuta? Napadač Partizana je nezaustavljiv u Superligi, dok Mitrović nije standardan u Njukaslu.

Ipak, veruje se da će iskusniji napadač predvoditi napad Orlova protiv Gruzije.

Odbrana bi mogla da pretrpi zanimljive promene. Nastasića nema zbog povrede, a ”šuška se” da bi Aleksandar Koalrov mogao da igra na poziciji štopera. Zajedno sa Branislavom Ivanovićem i Nikolom Maksimovićem. To bi značilo da bi po bokovima igrali Obradović i Rukavina.

Sredina terena je rezervisana za Nemanju Matića i Luku Milivojevića, dok će ofanzivno igrati Dušan Tadić i Filip Kostić.

Očekivana postava Srbije protiv Gruzije: Stojković, Ivanović, Maksimović, Kolarov, Rukavina, Obradović, Milivojević, Matić, Tadić, Kostić, Mitrović.

Telegraf
Foto: FSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter