Izvor:
25.03.2017 u 01:58
0

MUSLIN ISKRENO: Najgore poluvreme od mog dolaska!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin posle pobede u Gruziji 3:1 rekao je da je ekipa odigrala najgore prvo poluvreme pod njegovim vođstvom i upozorio da je još daleko Mundijal u Rusiji.

– Najgore prvo poluvreme od mog dolaska, greška kod gola im je dala samopuzdanje i da su dali drugi ko zna kako bi se završilo. Penal i gol za 1:1 su prelomili, posle je bilo lakše, igrali smo bolje. Eto, rekao sam kolegi Vajsu da je fudbal ponekad nepravedan. Važni su bodovi, ali još smo daleko od Rusije – rekao je Muslin.

On je otkrio šta je rekao igračima na poluvremenu.

– Rekao sam im da smo imali sreće, odigrali smo mnogo loše, a imamo 1:1 i da je potrebno da odigramo samo malo bolje i sve će biti u redu. Tako je i bilo u nastavku, preuzeli smo kontrolu i nisu nam stvorili nijednu šansu.

Selektor je pohvalio mladog Mijata Gaćinovića koji je debitovao golom, ali i Uroša Ðurđevića i Sašu Lukića, jer su se na pravi način uklopili u A tim.

Tanjug

Foto: Fudbalski savez Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter