Izvor:
25.03.2017 u 16:12
0

MIHAJLO PJANOVIĆ PRED DUEL ZVEZDE I SPARTAKA: Nije fraza da su Rusi i Srbi braća!

Očekujem nezaboravan spektakl u kojem će uživati navijači i Crvene zvezde i Spartaka, poručio je Mihajlo Pjanović, koji je pre nekoliko godina nosio dres oba kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve večeras (18.00) igraju prijateljsku utakmicu na stadionu „Rajko Mitić“. Popularni Pjana kaže da je srećan što Rusi dolaze u Beograd.
Poznato je koliko su bratski odnosi navijača Delija i Fratrije, dva najveća kluba u Srbiji i Rusiji. Iskreno, jedva čekam da utakmica počne i nadam se pravom spektaklu na tribinama, pre svega dobroj pesmi. Utakmica neće imati takmičarski karakter, ali verujem da će navijači i igrači uživati – rekao je Mihajlo Pjanović.

Mihajlo Pjanović igrao je tri godine za moskovski Spartak, od 2003. do 2006. godine.
Bili su to nezaboravni dani! I danas se naježim kad se setim kako su mi pevali navijači Spartaka. Nemanja Vidić i ja smo imali tu čast da nam kao jedinim strancima Fratrija posveti pesmu. Mnogo stranaca je prošlo kroz Spartak, a samo smo Vidić i ja imali tu privilegiju – priča Pjana.

Nekadašnji centarfor beogradskih i moskovskih crveno-belih otkriva kako Rusi doživljavaju Srbe:
Sve znaju o nama! Isto onoliko koliko i mi o njima. Mi smo stvarno braća! Nisu to fraze, to je stvarno tako. Doživeo sam. Druga je to dimenzija, treba to doživeti, tamo kod njih, u Moskvi. Postaneš dirnut i ponosan kad neko tako priča o nama.
Spartak iz Moskve 16 godina nije bio prvak Rusije.

Interesantno je što Spartak i pored toliko velike i uspešne tradicije, kao i podrške u ruskom narodu dugi niz godina nije osvajao titulu. To je klub koji po svim parametrima treba svake godine da igra Ligu šampiona, toliko su veliki. U moje vreme smo tri puta zaredom bili drugi, a ove godine želim im svu sreću da vrate titulu – poručio je Pjanović.

Fudbaleri Zvezde gostovali su u septembru 2014. u Moskvi na otvaranju novog Spartakovog stadiona, a rezultat je bio 2:2.

Kurir
Foto: Facebook/Mihajlo Pjanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter