Izvor:
25.03.2017 u 17:03
0

VELŠKI KRVNIK: Tejlor razbio nos Tadiću, a onda grubim startom slomio nogu Ircu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Fudbalski reprezentativac Velsa Nil Tejlor krvničkim startom slomio je nogu kapitenu Reprezentacije Irske Šimusa Kolmana na meču kvalifikacija za SP 2018.

Italijanski sudija Nikola Ricoli je odmah Tejloru pokazao crveni karton. On će sigurno propustiti naredni meč kvalifikacija za SP protiv Srbije, a sigurno ga očekuje i dodatna kazna.

"Teško je pričati o bilo meču posle ovog. Svi smo uz našeg kapitena. Znamo kakav je čovek. On će iz ovoga da izađe još jači", rekao je Džon O'Šej.

Dok su Kolmana iznosili sa terena, saigrači su mu sklanjali pogled sa povređene noge, a neki od njih su i plakali. On je odmah prebačen u bolnicu, a biće operisan tokom dana. Za njega je sezona završena, a još nije poznato koliko će morati da pauzira. Prema poslednjim informacijam irskom igraču je na dva mesta polomnjena noga.

"Pokušao sam da ga utešim na terenu i da ga opustim. Mnogo ga boli, povreda je teška. Svi volimo Šimusa. Siguran sam da će da se vrati još jači", rekao je njegov saigrač Šejn Long.

Tejlor je inače slomio nos i srpskom reprezentativcu Dušanu Tadiću prošle godine na meču Vels – Srbija.

Kurir
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter