Izvor:
26.03.2017 u 03:07
0

DVOSTRUKI ARŠINI UEFA: Albanci napravili skandal, ali je meč ZAVRŠEN! (VIDEO)

Reprezentacija Albanije je u velikom problemu. Ostanak u daljim kvalifikacijama je pod znakom pitanja zbog incidenata koje su izazvali navijači na utakmici protiv Italije u Palermu.

Početkom drugog poluvremena navijači Albanije su napravili veliku bakljadu, ali nije im bilo dovoljno što su dimom obavili „Renco Barbera“ stadion.

Bakljama su gađali domaću publiku, a od pirotehnike ubačene u teren povređen je jedan redar.

Sudija Vinčić iz Slovenije je povukao jedini potez koji je mogao. Igrače je poslao u svlačionicu i prekinuo utakmicu.

Prekid je potrajao osam minuta. Kad su Albanci ispraznili pirotehnički arsenal, meč je nastavljen i priveden kraju bez problema.

UEFA, ipak, neće ostati gluva i nema na incidente u Palermu. Albancima preti stroga kazna, pa i izbacivanje reprezentacije iz takmičenja.

Takva mogućnost je malo verovatna, jer UEFA neće hteti da okrnji takmičenje koje organizuje za FIFA, ali može da se najavi da će Albancima biti zabranjeno da do kraja kvalifikacija vode navijače na gostovanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter